Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bayern München ställer in siktet på Barcelonas mittfältare
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Bayern München ställer in siktet på Barcelonas mittfältare

Publicerat 2020-12-09 11:59

Det råder stor ekonomisk kris i Barcelona. Det vill Bayern München utnyttja, rapporterar Mundo Deportivo. Den tyska storklubben planerar nämligen att värva deras mittfältare Frenkie de Jong.

FC Barcelona värvade Frenkie de Jong, 23, från Ajax sommaren 2019. Numera har den holländske landslagsmannen mer eller mindre etablerat sig i den katalanska klubbens startelva.

Men i Barca råder i dagsläget stor osäkerhet, både gällande ekonomin och presidentskapet. Det gör att man nu riskerar att tappa greppet om den nämnde 23-åringen. Bayern München vill nämligen utnyttja den osäkra situationen i Blaugrana och signa Frenkie De Jong, enligt Mundo Deportivo. Tyskklubben planerar att använda deras status som dominant klubb i Europa och presentera ett förslag för mittfältsstjärnan.

De Jong, som var en jagad man innan övergången till Barcelona, har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2026. Ett avtal som han nyligen skrev på. Enligt uppgifterna behöver den katalanska storklubben sänka lönekostnaderna med 100 miljoner pund. Därmed kan holländaren offras.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |