Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Bayern Münchens ordförande: ”Han är inte till salu”
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Bayern Münchens ordförande: ”Han är inte till salu”

Publicerat 2020-12-14 17:12

Kingsley Coman har inte alltid haft det lätt att slå sig in i Bayern Münchens startelva. I lördags stod han för en fin insats och serverade Robert Lewandowski. Nu meddelar klubbens ordförande Karl-Heinz Rummenigge att spelaren kommer att bli kvar i klubben.

Han är blott 24 år. Trots det har Kinglsey Coman hunnit representera tre av världens största klubbar; PSG, Juventus och Bayern München. Han har stundtals haft svårt att ta plats i Bayerns elva och ifjol drogs han med en del skadeproblem.

I år har det gått bättre och ytteranfallaren har fått en fin start på denna säsong. I lördags var han avgörande för sitt lag när han serverade lagkamraten Robert Lewandowski till 1-1-målet mot Union Berlin. Och nu meddelar Karl-Heinz Rummenigge, Bayern Münchens ordförande, att han inte ska någonstans.

– Kingsley är en absolut toppspelare och extremt viktig för FC Bayern, säger Rummenigge till Kicker och fortsätter:

– Han gör ofta skillnaden, precis när det behövs som mest. Kingsley är inte till salu.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |