Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Beckham vill ha Ramos till MLS
Välj liga

Beckham vill ha Ramos till MLS

Publicerat 2020-11-09 18:34

Real Madrid-veteranen kan vara på väg bort från de spanska mästarna. David Beckham vill nämligen ha över Sergio Ramos till Inter Miami, enligt Mundo Deportivo.

Sergio Ramos har spelat i Real Madrid sedan 2005 och har varit lagkapten sedan 2015. Men, nu vill alltså David Beckham försöka få över den spanske mittbacken till Inter Miami, där Beckham också är delägare.

Anledningen tros vara att Ramos kontrakt med Real Madrid går ut nästa år. Dock finns det i nuläget ingenting som tyder på att Ramos kommer att lämna den spanska huvudstaden. Klubbledningen låter meddela att man är säkra på att Ramos kommer att förlänga.

I Miami finns sedan tidigare bland andra Gonzalo Higuain, som skrev på för MLS-klubben i september. Inter Miami gör i år sin första säsong i MLS och David Beckham har stora ambitioner för klubben.

Förutom Higuain spelar även franske mittfältaren Blaise Matuidi i Miami, som precis som Higuain tidigare spelade i Juventus.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |