Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Benitez kan ta över Napoli
Serie A

Benitez kan ta över Napoli

Publicerat 2021-01-27 11:06

Den spanske tränaren lämnade nyligen kinesiska Dalian Pro. Nu ryktas han ta över ett svagpresterande Napoli om Gennaro Gattuso skulle få sparken, enligt Corriere dello Sport.

Napolis president, Aurelio De Laurentiis, ska ha varit i kontakt med Rafael Benitez. Spanjoren tränade Serie A-klubben mellan 2013 och 2015 och förde laget till en Coppa Italia-titel 2014.

Napoli ligger för närvarande inte bättre än sexa i Serie A. Om laget inte vinner någon av de två kommande matcherna kan Gennaro Gattuso få sparken.

Benitez har nyligen också kopplats ihop med skotska Celtic som enligt uppgifter ska vara på väg att sparka Neil Lennon efter en svag säsong.

Dock ska Benitez ha berättat för vänner att hans nästa tränaruppdrag blir i Premier League och att han väntar på ett erbjudande från en engelsk klubb.

Rafael Benitez tillhör en av de mest meriterade tränaren i världsfotbollen med en lång meritlista. Förutom Napoli har han även tränat Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Real Madrid och Newcastle.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |