Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Blåvitts mittfältare har bestämt sig – vill lämna klubben
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

Blåvitts mittfältare har bestämt sig – vill lämna klubben

Publicerat 2020-12-09 16:18

Det har blivit allt mindre speltid för Hosam Aiesh i IFK Göteborg sedan Roland Nilsson tog över tränarrollen. Nu har mittfältaren fattat ett beslut – han ska söka sig vidare till andra klubbar.

Under Poya Asbaghis ledning gick det rätt bra för Hosam Aiesh, 25, i IFK Göteborg. Från ankomsten sommaren 2019 var förtroendet stort och han tog ofta plats i startelvan. Men i år gick det sämre för laget och Asbaghi ersattes av Roland Nilsson.

Och sedan dess har det blivit allt mindre speltid, något han inte varit nöjd med.

– Jag har haft ett snack med Pontus Farnerud och Kennet Andersson (sportcheferna). De lyssnade på mig och förstod hur jag kände det. Det är svårt för mig att inte känna att jag vill söka mig vidare. Så är det, säger Hosam Aiesh till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag vet vad jag går för och vad jag har för kvaliteter. Tyvärr har jag inte fått ut dem i IFK Göteborg. Så kan det vara ibland – att miljön och spelsättet inte passar för vissa spelare.

25-åringens kontrakt sträcker sig till december 2022.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det nämligen fullt möjligt att säsongen avgörs i matchen mellan Malmö FF och IF Elfsborg. Vi ska heller inte räkna bort …

Allsvenskan

Publicerat 2022-04-14 00:20

Allsvenskan: Klubbarnas ekonomi på topp – trots pandemin

Trots att både 2020 och 2021 innebar rejält minskade publikintäkter mår de allsvenska klubbarna ekonomiskt bättre än någonsin. De flesta klubbar redovisar ett positivt resultat, samtidigt som det totala egna kapitalet har ökat med 30 procent, enligt en ny undersökning.  14 av 16 klubbar ökade sitt kapital År 2021 innebar ett ekonomiskt …

Copyright © Fotboll.com 2023   |