Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Blåvitts mittfältare har bestämt sig – vill lämna klubben
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

Blåvitts mittfältare har bestämt sig – vill lämna klubben

Publicerat 2020-12-09 16:18

Det har blivit allt mindre speltid för Hosam Aiesh i IFK Göteborg sedan Roland Nilsson tog över tränarrollen. Nu har mittfältaren fattat ett beslut – han ska söka sig vidare till andra klubbar.

Under Poya Asbaghis ledning gick det rätt bra för Hosam Aiesh, 25, i IFK Göteborg. Från ankomsten sommaren 2019 var förtroendet stort och han tog ofta plats i startelvan. Men i år gick det sämre för laget och Asbaghi ersattes av Roland Nilsson.

Och sedan dess har det blivit allt mindre speltid, något han inte varit nöjd med.

– Jag har haft ett snack med Pontus Farnerud och Kennet Andersson (sportcheferna). De lyssnade på mig och förstod hur jag kände det. Det är svårt för mig att inte känna att jag vill söka mig vidare. Så är det, säger Hosam Aiesh till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag vet vad jag går för och vad jag har för kvaliteter. Tyvärr har jag inte fått ut dem i IFK Göteborg. Så kan det vara ibland – att miljön och spelsättet inte passar för vissa spelare.

25-åringens kontrakt sträcker sig till december 2022.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |