Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Boateng lämnar Bayern München
Bundesliga

Boateng lämnar Bayern München

Publicerat 2020-11-12 18:30

Den 32-årige backen ska enligt uppgift vara på väg bort från de tyska mästarna.

Enligt Sportbild kommer Jerome Boateng inte att bli erbjuden något nytt kontrakt med Bayern München efter att det nuvarande kontraktet går ut till sommaren.

Detta innebär att han om ett drygt halvår är fri att gå var han vill och redan nu uppges flera Premier League-klubbar vara intresserade. Enligt Sportbild handlar det om Arsenal, Chelsea och Tottenham.

Boateng har tidigare spelat i den engelska ligan och då i Manchester City, där det blev en säsong innan han gick till Bayern München 2011.

De senaste åren har Boateng stundtals både haft skadeproblem och svårt att ta en plats i startelvan. Den här säsongen har han dock fått förtroendet från start av Bayern-tränaren Hans-Dieter Flick.

Under sina start tio år i Bayern München har Boateng varit med och vunnit åtta Bundesliga-titlar, fem cuptitlar och två Champions League-titlar.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |