Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea-anfallaren kan lämna till sommaren
Premier League

Chelsea-anfallaren kan lämna till sommaren

Publicerat 2021-02-26 10:20

Tammy Abraham har de senaste månaderna kommit allt längre ifrån startelvan. Nu finns det en del som talar för att han kan lämna Londonklubben till sommaren, enligt The Athletic.

Förra säsongen var Tammy Abraham Chelseas bäste anfallare och var ett tag också en av de hetaste i Premier League. Den här säsongen har det dock varit annorlunda.

Olivier Girouds nyvunna form och nyförvärvet Timo Werner har gjort att Abraham på senare tid fått allt mindre speltid. Sedan nyår har han bara spelat 90 minuter i endast en Premier League-match och blivit kvar på bänken vid flera tillfällen.

Rykten säger också att Chelsea kommer att försöka värva Erling Haaland till sommaren. För att finansiera ett köp av norrmannen kan en försäljning av Abraham bli aktuell.

23-årige Tammy Abraham är fostrad i Chelseas egen akademi och debuterade i Premier League våren 2016. Efter att ha varit utlånad till Bristol, Swansea och Aston Villa kom han tillbaka till Chelsea 2019.

Hans kontrakt med klubben går ut 30 juni 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |