Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea-anfallaren till MLS?
Premier League

Chelsea-anfallaren till MLS?

Publicerat 2020-11-22 20:43

David Beckhams Inter Miami har haft en tuff första säsong i MLS. Nu är klubben ute efter att stärka upp truppen med Olivier Giroud, enligt Mirror. 

Chelsea-anfallaren har tidigare medgivit att han inte är helt nöjd med sin situation i klubben. Efter en bra avslutning på förra säsongen har fransmannen återigen bänkats av Frank Lampard till förmån för nyförvärvet Timo Werner.

Om inte någonting händer de närmaste veckorna är Giroud beredd att se sig om efter en annan klubb under januarifönstret.

– Det är bekymmersamt. Jag trodde att jag fortfarande hade en roll att spela i Chelsea, men jag får mindre och mindre speltid. Det måste bli ändring eller så tvingas jag ta ett beslut om framtiden, säger Giroud till Telefoot.

En av de främsta anledningarna för Giroud att flytta till Miami skulle vara just mer speltid. Något fransmannen behöver inför sommarens EM-slutspel. I Miami skulle Giroud också återförenas med Gonzalo Higuain, som spelade i Chelsea våren 2019.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |