Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Chelsea-backen inte nöjd med sin situation
Premier League

Chelsea-backen inte nöjd med sin situation

Publicerat 2020-12-20 17:30

Antonio Rüdiger har under hösten kommit allt längre från Frank Lampards startelva. – Vad som händer i januari är långt borta, säger den tyske mittbacken till ZDF.

Hittills den här säsongen har det bara blivit en match från start i Premier League för den 27-årige mittbacken. Dock har det blivit tre matcher från start i Champions League samt ett inhopp. Numera är Thiago Silva och Kurt Zouma Frank Lampards första val som mittbackspar.

Trots snålt med speltid har Rüdiger än så länge inga konkreta planer på att lämna Chelsea. Istället är han fast besluten om att ta sig tillbaka in i startelvan.

– Jag kan inte vara nöjd med situationen, men utmaningen är antagen. Vad som händer i januari är långt borta. Jag känner fullständigt avslappnad, säger Rüdiger.

Antonio Rüdiger kom till Chelsea från Roma 2017. Sedan dess har han spelat 120 matcher i Chelsea-tröjan och gjort sex mål. Hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2022.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |