Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea-backen inte nöjd med sin situation
Premier League

Chelsea-backen inte nöjd med sin situation

Publicerat 2020-12-20 17:30

Antonio Rüdiger har under hösten kommit allt längre från Frank Lampards startelva. – Vad som händer i januari är långt borta, säger den tyske mittbacken till ZDF.

Hittills den här säsongen har det bara blivit en match från start i Premier League för den 27-årige mittbacken. Dock har det blivit tre matcher från start i Champions League samt ett inhopp. Numera är Thiago Silva och Kurt Zouma Frank Lampards första val som mittbackspar.

Trots snålt med speltid har Rüdiger än så länge inga konkreta planer på att lämna Chelsea. Istället är han fast besluten om att ta sig tillbaka in i startelvan.

– Jag kan inte vara nöjd med situationen, men utmaningen är antagen. Vad som händer i januari är långt borta. Jag känner fullständigt avslappnad, säger Rüdiger.

Antonio Rüdiger kom till Chelsea från Roma 2017. Sedan dess har han spelat 120 matcher i Chelsea-tröjan och gjort sex mål. Hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2022.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |