Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea har ögonen på 17-årige supertalangen
Premier League

Chelsea har ögonen på 17-årige supertalangen

Publicerat 2020-11-18 18:19

Jude Bellingham har under hösten gjort avtryck i Borussia Dortmund. Nu förbereder Chelsea och Frank Lampard ett bud på världens dyraste 17-åring.

Jude Bellingham gick i somras från Birmingham till Borussia Dortmund för 25 miljoner euro, drygt 250 miljoner kronor, enligt Sky Sports. Detta gjorde honom till den dyraste 17-åringen i historien.

Sejouren i Bundesliga kan dock bli kortvarig. Chelsea med Frank Lampard i spetsen håller, enligt Eurosport, ögonen på den unge mittfältaren. Men, Londonklubben kommer troligen inte att värva Bellingham förrän 2022.

Huruvida Bellingham till slut hamnar i Chelsea beror till stor del på hur länge N’Golo Kanté blir kvar i klubben. Skulle den franske mittfältaren lämna redan i januari behöver Frank Lampard en ersättare och då ryktas West Hams Declan Rice vara förstavalet.

Jude Bellingham ses av många som en av de största talangerna England fått fram på flera år. När han gjorde sin debut i Birmingham i augusti 2019 blev han klubbens yngste spelare någonsin.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |