Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea har skrivit på ett avtal Bayern München-backen
Premier League

Chelsea har skrivit på ett avtal Bayern München-backen

Publicerat 2021-02-08 18:24

Chelsea ska ha nått en överenskommelse med Jerome Boatengs agent. Enligt Todofichajes kommer han att ansluta till Londonklubben inför nästa säsong.

Den 32-årige mittbacken har under en längre tid funnits på Chelseas radar. Något som inte ändrats efter det att Thomas Tuchel tog över efter Frank Lampard för ett par veckor sedan.

Chelsea ska enligt uppgifter till spanska Todofichajes ha kommit överens med Boatengs agent om en flytt när hans kontrakt med Bayern München går ut 30 juni.

Jerome Boateng har spelat i den tyska storklubben sedan 2011 och gjort totalt 346 matcher i Bayern-tröjan. Med klubben har han vunnit hela åtta Bundesliga-titlar samt två Champions League-titlar, den senaste 2020.

Skulle Boateng gå till Chelsea blir det något av en återkomst till Premier League då han innan han gick till Bayern München spelade en säsong i Manchester City.

Han har tidigare även spelat i Hamburg och Hertha Berlin samt gjort 76 landskamper för Tyskland.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |