Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea kommer inte ersätta Lampard med en tillfällig tränare
Välj liga

Chelsea kommer inte ersätta Lampard med en tillfällig tränare

Publicerat 2021-01-20 21:14

Chelsea-tränaren Frank Lampard hänger löst efter svaga resultat den senaste månaden. Klubbledningen föredrar dock inte en tillfällig lösning, vilket innebär att Lampard kan få ytterligare tid att vända på steken, enligt Independent

Chelsea hade ännu en tung kväll när man igår förlorade mot Leicester med 2-0 på bortaplan. Detta innebär att Londonklubben nu förlorat fem av de åtta senaste matcherna i Premier League och inte ligger bättre än åtta i tabellen.

Frågan är nu hur länge Frank Lampard kan sitta kvar? Ett tag till verkar det som då Chelsea-ledningen vill ha en långsiktig lösning om Lampard skulle få sparken.

Klubbens huvudkandidat ifall Lampard får sparken ska vara Leipzig-tränaren Julian Nagelsmann, som också har en koppling till Timo Werner. Nagelsmanns kontrakt med Bundesliga-klubben går dock inte ut förrän 2023.

Men, även om han skulle vara intresserad av att efterträda Lampard lär han knappast lämna Leipzig mitt under pågående säsong.

Ett annat alternativ är Thomas Tuchel, som nyligen fick sparken från Paris Saint-Germain och som därmed finns tillgänglig på studs. I dagsläget ser det dock ut som att Frank Lampard får förtroendet ett tag till.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |