Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Chelsea planerar rekordbud på Haaland

Chelsea planerar rekordbud på Haaland

Londonklubben börjar redan se fram mot nästa säsong. Högst upp på önskelistan ska Borussia Dortmunds succénorrman Erling Braut Haaland ligga. 

Den blott 20-årige anfallaren har det senaste året vuxit till en av fotbollseuropas bästa och hetaste spelare. Frågan är inte om utan när han kommer att lämna Borussia Dortmund.

I Haalands nuvarande kontrakt finns en klausul, som innebär att han kan säljas för 75 miljoner euro. Dock inte förrän sommaren 2022.

Men, nu ska Chelsea vara villiga att betala mer än så för att få loss Haaland till sommaren. Blues är beredda att sätta nytt klubbrekord för en transfer för att få norrmannen till klubben, enligt The Sun.

Exakt vad prislappen för Haaland ligger på är svårt att säga, men ESPN värderar honom till runt 150 miljoner euro. Samtidigt ska även Manchester City och Manchester United vara intresserade.

Sedan Erling Haaland kom till Borussia Dortmund i januari förra året har han öst in mål. På 35 matcher i Dortmund-tröjan har han gjort 35 mål, det vill säga i snitt ett mål per match.

PubliceratSenaste nytt och tips

Copyright © Fotboll.com 2023   |