Nytt i appen! Nytt i vår app! Läs mer
Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea planerar rekordbud på Haaland
Premier League

Chelsea planerar rekordbud på Haaland

Publicerat 2021-01-18 16:51

Londonklubben börjar redan se fram mot nästa säsong. Högst upp på önskelistan ska Borussia Dortmunds succénorrman Erling Braut Haaland ligga. 

Den blott 20-årige anfallaren har det senaste året vuxit till en av fotbollseuropas bästa och hetaste spelare. Frågan är inte om utan när han kommer att lämna Borussia Dortmund.

I Haalands nuvarande kontrakt finns en klausul, som innebär att han kan säljas för 75 miljoner euro. Dock inte förrän sommaren 2022.

Men, nu ska Chelsea vara villiga att betala mer än så för att få loss Haaland till sommaren. Blues är beredda att sätta nytt klubbrekord för en transfer för att få norrmannen till klubben, enligt The Sun.

Exakt vad prislappen för Haaland ligger på är svårt att säga, men ESPN värderar honom till runt 150 miljoner euro. Samtidigt ska även Manchester City och Manchester United vara intresserade.

Sedan Erling Haaland kom till Borussia Dortmund i januari förra året har han öst in mål. På 35 matcher i Dortmund-tröjan har han gjort 35 mål, det vill säga i snitt ett mål per match.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2023   |