Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Chelsea självsäkra i jakten på Haaland

Chelsea självsäkra i jakten på Haaland

Kampen om Borussia Dortmunds succénorrman lär bli hård när transferfönstret öppnar i sommar. Men, Chelsea är övertygade om att man kommer att kunna locka Erling Haaland till London, enligt ESPN.

Enligt källor som ESPN pratat med känner Chelsea att det finns flera saker som talar till deras fördel i jakten på en av Europas hetaste anfallare. Förutom det rent ekonomiska kommer Haaland också att vara mittpunkten i ett ungt stjärnspäckat lag.

Chelsea spenderade 220 miljoner pund på nya spelare förra sommaren. Men, bakom kulisserna finns indikationer på att klubbens ägare Roman Abramovich ska vara villig att återigen öppna plånboken för nya köp.

Förutom Chelsea ska även Manchester City och Manchester United vara intresserade av Haaland. En annan klubb som också nämnts i sammanhanget är Real Madrid, men Los Blancos ser ut att ha siktet inställt på att försöka värva Paris Saint-Germains Kylian Mbappé.

Erling Haaland har sedan han kom till Borussia Dortmund från RB Salzburg i början av förra året gjort stor succé. På 45 matcher i Dortmund-tröjan har han gjort 43 mål, nästan ett mål i snitt per match.

PubliceratSenaste nytt och tips

Copyright © Fotboll.com 2023   |