Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea ute efter Bayernstjärnan?
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Chelsea ute efter Bayernstjärnan?

Publicerat 2020-12-03 15:37

David Alaba och Bayern München ser ut att gå skilda vägar kommande sommar. Nästa destination kan finnas i England. Enligt den kända journalisten Nicolo Schira har Chelsea erbjudit försvararen ett treårskontrakt som verkställs efter att hans avtal går ut 2021.

Efter drygt tio år på seniornivå i Bayern München ser David Alaba, 28, ut att avsluta sejouren i klubben och fortsätta karriären på annan plats. Det tyska storlaget har beslutat sig för att inte gå vidare i förhandlingarna med Alaba då hans lönekrav varit alldeles för höga.

Enligt Nicolo Schira har Chelsea erbjudit honom ett kontrakt med start sommaren 2021. Det ska handla om ett treårsavtal och London-klubben är enligt uppgifterna i förhandling med spelarens agent, Pini Zahavi.

Försvararen, som både behärskar att spela mitt- och högerback, har ett avtal som sträcker sig till sommaren 2021. Det innebär att 28-åringen har möjlighet att förhandla med andra klubbar vid årsskiftet.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |