Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea vill förstärka med Atléticos mittback
Premier League

Chelsea vill förstärka med Atléticos mittback

Publicerat 2020-11-27 12:03

Frank Lampard och Chelsea fortsätter att sondera terrängen inför januarifönstret. Nu uppges Londonlaget vara på jakt efter Atlético Madrids mittback José Giménez. 

Chelsea ligger för närvarande trea i Premier League, två poäng bakom serieledarna Tottenham. De senaste veckorna har Londonklubben förekommit flitigt i transferryktena. Senaste namnet att kopplas ihop med laget är Atlético Madrids José Giménez.

Chelsea stärkte redan inför säsongen upp försvaret med flera spelare. Nu vill man förstärka ytterligare och ser Giménez, som en spelare som kan spela i klubben under lång tid, enligt The Sun. Samtidigt vill Chelsea också försäkra sig om en förlängning med Thiago Silva.

25-årige José Giménez har spelat i Atlético Madrid sedan 2013 och har gjort dryga 130 matcher i Atlético-tröjan. Förra säsongen spelade han 27 matcher och tilldrog sig uppmärksamhet från flera europeiska storklubbar.

Giménez har i intervjuer även sagt att Chelsea var hans favoritlag i ungdomen.

– Jag såg alltid på Chelsea som barn, älskade dem.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |