Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Chelsea kan tänka sig ta tillbaka mittfältsstjärnan för halva priset
Premier League

Chelsea kan tänka sig ta tillbaka mittfältsstjärnan för halva priset

Publicerat 2021-02-05 11:41

Eden Hazard har inte haft en alltför lyckad sejour i Real Madrid sedan han kom till klubben för ett och ett halvt år sedan. Nu är hans gamla klubb Chelsea intresserade av att ta tillbaka honom, om de får rabatt.

När den belgiske mittfältaren gick till Real Madrid sommaren 2019 hade han under ett antal år varit en av Premier Leagues bästa spelare. Men, i Los Blancos har han långtifrån levt upp till förväntningarna, till viss del beroende på skadeproblem.

På drygt ett och ett halvt år har det bara blivit 24 matcher i La Liga. Den här säsongen endast åtta, varav sex från start. Samtidigt har Hazard under sin tid i Real Madrid bara gjort fyra mål. Att jämföra med 21 mål sista säsongen i Chelsea.

Nu kan belgarens gamla klubb vara intresserade av att ta tillbaka honom, enligt Defensa Central. Chelsea ska vara beredda att betala 40-50 miljoner euro för Hazard, vilket är hälften av vad Real Madrid betalade i övergångssumma 2019.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |