Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Comeback för Granqvist – har inte fokus på EM
Fotbolls-EM

Comeback för Granqvist – har inte fokus på EM

Publicerat 2021-03-13 18:01

Efter nio månaders frånvaro på grund av skada gjorde Andreas Granqvist comeback när Helsingborgs IF mötte Mjällby i en träningsmatch. Dock är han tveksam kring landslaget, enligt Fotbollskanalen. 

Totalt fick den 35-årige mittbacken spela 45 minuter mot Mjällby. Matchen slutade 2-2 och Granqvist assisterade fram till ett av målen. I samband med framspelningen fick han dock en liten känning.

”Granen” har varit kapten i landslaget sedan Janne Andersson tog över som ny förbundskapten 2016, dock är han tveksam om han kommer att komma tillbaka.

Den 25 mars spelar Sverige sin första VM-kvalmatch mot Georgien. Till Fotbollskanalen säger Granqvist att han kommer att diskutera situationen med Janne Andersson. Samtidigt säger han att det inte är aktuellt för honom att ta en plats i startelvan i dagsläget.

På frågan om han kommer att finnas med i sommarens EM-trupp säger han att det inte är något han prioriterar just nu.

– Det är just nu inget jag har fokus på. Jag har fokus på att jag ska kunna träna och spela matcher här.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i Rom och charmade sin hemmapublik på Stadio Olimpico. 3-0-segern mot Turkiet i öppningsmatchen var en uppvisning. Den följdes sedan upp med …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-05 07:08

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och England som gjorde det samma. Det innebär att det är dessa fyra nationer som lever kvar i EM-slutspelet och av dessa …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |