Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Comeback för Granqvist – har inte fokus på EM
Fotbolls-EM

Comeback för Granqvist – har inte fokus på EM

Publicerat 2021-03-13 18:01

Efter nio månaders frånvaro på grund av skada gjorde Andreas Granqvist comeback när Helsingborgs IF mötte Mjällby i en träningsmatch. Dock är han tveksam kring landslaget, enligt Fotbollskanalen. 

Totalt fick den 35-årige mittbacken spela 45 minuter mot Mjällby. Matchen slutade 2-2 och Granqvist assisterade fram till ett av målen. I samband med framspelningen fick han dock en liten känning.

”Granen” har varit kapten i landslaget sedan Janne Andersson tog över som ny förbundskapten 2016, dock är han tveksam om han kommer att komma tillbaka.

Den 25 mars spelar Sverige sin första VM-kvalmatch mot Georgien. Till Fotbollskanalen säger Granqvist att han kommer att diskutera situationen med Janne Andersson. Samtidigt säger han att det inte är aktuellt för honom att ta en plats i startelvan i dagsläget.

På frågan om han kommer att finnas med i sommarens EM-trupp säger han att det inte är något han prioriterar just nu.

– Det är just nu inget jag har fokus på. Jag har fokus på att jag ska kunna träna och spela matcher här.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-04-07 23:54

Fotbolls-EM kan öka spel på odds och casino med upp till 50%

Fotboll och betting har länge gått hand i hand, vilket är naturligt eftersom det är världens största sport, som dessutom lämpar sig perfekt för spel, på odds. Faktum är att …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-03-21 21:04

Kan Italien vinna Fotbolls-EM 2024?

Efter att vara nationen som lyfte guldet i UEFA Europamästerskapet 2020 laddar Italien om inför en ny utmaning när EM 2024 står för dörren. Som regerande mästare siktar de på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |