Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Cup-matcher på veckans kupong
Speltips

SPELTIPS: Cup-matcher på veckans kupong

Publicerat 2022-01-28 11:03

Helgen den här veckan har inte lika smickrande utbud som tidigare och detta på grund av landslagsspel runt om i världen. Det är dock ett par ligor i farten, bland annat finfina The Championship från England och detta tillsammans med cup-matcher från Frankrike gör att vi snickrar ihop en fin kupong med vassa odds från världens största spelbolag, Bet365.

Häng med, nu åker vi!


HELGENS TIPSRAD bet365
Barnsley – Bournemouth 29/1 16:00
Bournemouth eller oavgjort (dubbelchans) 1.14
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.36
Fulham – Blackpool 29/1 16:00
Fulham vinner matchen 1.30
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.36
Toulouse – Versailles 29/1 16:15
Toulouse vinner matchen 1.22
Över 6 hörnor totalt (3-vägs) 1.28
Cercle Brugge – Oostende 30/1 20:45
Cercle Brugge vinner matchen 1.50
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.20
Cardiff – Nottingham 30/1 17:00
Nottingham eller oavgjort (dubbelchans) 1.40
Över 7 hörnor totalt (3-vägs) 1.33
Totalt odds 14.58
Vinstchans vid 100 kr insats 1 458,70 kr
Odds från bet365

The Championship (England)

Barnsley – Bournemouth 
Spelplats: Oakwell, Barnsley. Avspark lördag 29 januari 16:00.

Tabelljumbon Barnsley gästas av Bournemouth hemma på Oakwell och här råder det inga tvivel om att gästerna får bära favoritskapet.

Barnsley har bara lyckats samla ihop 14 poäng på 26 ligamatcher och att laget nästa säsong huserar i League One istället för The Championship blir allt mer tydligt. Målskillnaden för hemmalaget är 17-41 och då de har förträffligt svårt med just målskyttet framåt kommer det också bli svårt att ta poäng mot ett topplag.

Bournemouth gästar som nuvarande tabelltrea. Bortalaget har 49 poäng på 27 matcher och är just nu tre poäng ifrån den andraplats som ger en direktplats till Premier League. Blackburn är just nu tvåa, men viktigt att poängtera är att de står på en match mer spelad.

Bournemouth kommer från en tung 1-0-förlust hemma mot Hull, men här ska de helt klart ses med god chans till tre fräscha pinnar och med det sagt är dubbelchansen ett glasklart val ihop med hörnorna som bör trilla in när gästerna jagar full pott.

SPELTIPS
Bournemouth eller oavgjort (dubbelchans) – Odds: 1.14
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.36

Odds från bet365

The Championship (England)

Fulham – Blackpool
Spelplats: Craven Cottage, London. Avspark lördag 29 januari 16:00.

Fulham toppar The Championship och ser ut att bli ett Premier League-lag till nästa säsong. Med 57 poäng på 27 matcher leder man serien och just nu är det fem poäng ner till tvåan Blackburn som står på en match mer spelad.

Blackpool agerar bortalag på Craven Cottage denna lördag och här lär gästerna lämna planen poänglösa. Bortalaget för dagen har en 1-0-seger i bagaget och detta på hemmagräs mot Millwall . Senast de agerade bortalag föll de med 2-1 mot Hartlepool i FA-cupen och nu tror vi att de faller igen och förmodligen med större siffror än så.

Hemmalaget Fulham har fyra raka ligasegrar i bagaget och senast de agerade hemmalag körde de över Birmingham här med 6-2. Nu är det dags för en ny trepoängare i jakten på Premier League-kontraktet så rak etta ihop med över sju hörnor känns vasst från huvudstaden.

SPELTIPS
Fulham vinner matchen – Odds: 1.30
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.36

Odds från bet365

Coupe de France (Frankrike)

Toulouse – Versailles
Spelplats: Stadium Municipal, Toulouse. Avspark lördag 29 januari 16:15.

Stadium Municipal är näst på tur och då hamnar vi i Frankrike där det vankas cup-möte.

Hemmalaget är storfavoriter och detta är fullt förståeligt då det skiljer ett par klasser mellan dessa lag. Toulouse, som slåss för avancemang till Ligue 1, toppar den franska andraligan. I ligaspelet har hemmalaget spelat ihop 42 poäng på 22 matcher och noteras för en målskillnad på 45-19.

Gästerna huserar till vardags i National 2 där de förvisso är bäst i klassen, men de håller inte samma klass som ett Ligue 1-jagande hemmalag. Versailles ska vara nöjda om de förlorar den här matchen med mindre än två mål – så stor skillnad är det på lagen!

Rak etta och hörnrikt är spelidén från Stadium Municipal och vi hoppas och tror att detta är ett klokt val när hemmalaget jagar stabilt cup-avancemang mot ett på pappret överkomligt motståndarlag.

SPELTIPS
Toulouse vinner matchen – Odds: 1.22
Över 6 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.28

Odds från bet365

Jupiler Pro League (Belgien)

Cercle Brugge – Oostende
Spelplats: Jan Breydel Stadion, Brugge. Avspark lördag 29 januari 20:45.

Sist ut under lördagen stannar vi till på Jan Breydel Stadion i Brugge där det vankas viktiga poäng på spel för respektive lag.

Cercle Brugge är favoriter och vi tror de levererar. Hemmalaget är just nu tabellsjua och slåss för en plats bland de åtta bästa som innebär slutspel i denna serie. Lägg därtill att värdarna noteras för tre raka vinster inför denna match och att formen således är mycket god.

Oostende är ett lag för bottenstriden. Just nu har gästerna två poäng ner till negativ kvalplats och formen är sisådär. Oostende fixade poäng borta mot Gent senast genom en 1-1-match, men innan det kammade de noll hemma mot Antwerpen där de förlorade med 2-1.

Vi tror att Cercle Brugge är favoriter med rätta här och väljer att gå för att hemmalaget fixar tre viktiga poäng!

SPELTIPS
Cercle Brugge vinner matchen – Odds: 1.50
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.20

Odds från bet365

The Championship (England)

Cardiff – Nottingham 
Spelplats: Cardiff City Stadium, Cardiff. Avspark söndag 30 januari 17:00.

Sist men inte minst tittar vi till vad som komma skall på Cardiff City Stadium under söndagen. Ett formstarkt bortalag är på besök här och vår idé är att gästerna är starka nog för att fixa poäng igen.

Nottingham står för motståndet och det vi får se här är ett bortalag som jagar femte raka vinsten. Just nu är gästerna tabellsjua i The Championship och detta med 43 poäng inspelade på 28 matcher. Nottingham i detta nu en poäng upp till playoff-plats, vilket innebär att de utan tvekan har allt att spela för.

Cardiff som agerar hemmalag noteras för 23 poäng i ligaspelet och detta efter 26 matcher. Hemmalaget har bara tre poäng ner till degradering, så de har precis som Nottingham en hel del att spela för, men vi tror inte att ett lag för bottenstriden räcker till mot ett formstarkt bortalag som slåss för playoff-plats.

Cardiff har två raka förluster i ryggsäcken och föll senast med 3-2 borta mot Bristol City. Innan det kammade de noll här på hemmaplan då de förlorade med 1-0 mot Blackburn.

Bortaseger eller möjligtvis oavgjort känns klockrent till 1.40 och även här lägger vi till ett hörnspel då vi tror på en sevärd match mellan två lag som är i poängbehov.

SPELTIPS
Nottingham eller oavgjort (dubbelchans) – Odds: 1.40
Över 7 hörnor (3-vägs) – Odds: 1.33

Odds från bet365


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |