Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Danske mittfältaren på Inters transferlista
Välj liga

Danske mittfältaren på Inters transferlista

Publicerat 2020-12-23 21:24

Efter många spekulationer är det nu officiellt. Christian Eriksen kommer att lämna Inter under transferfönstret enligt klubbens VD Giuseppe Marotta.

Sedan Christian Eriksen kom till Inter i januari har han haft svårt att hitta sin plats i Milanolaget. Den här säsongen har det bara blivit fyra matcher från start i Serie A och en i Champions League.

Nu bekräftar också Inters VD Giuseppe Marotta att den danske mittfältaren kommer att lämna klubben efter nyår.

– Eriksen är på transferlistan. Han har haft svårt att hitta rätt i laget, han fungerar inte i laget, det är objektiv fakta, säger Marotta till Goal.

– Det är ingen förolämpning mot hans professionalism, det är inget straff. Det är bara så situationen har utvecklat sig och det enda rättvisa är att ge honom chansen att gå till en klubb där han får mer speltid.

Den senaste månaden har Eriksen kopplats ihop med en rad olika storklubbar som Paris Saint-Germain, Real Madrid, Arsenal och Manchester United.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |