Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Storklubbarna gör upp om Depay
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Storklubbarna gör upp om Depay

Publicerat 2020-12-26 18:19

Memphis Depays kontrakt går ut i sommar. FC Barcelona har visat stort intresse för honom. Men nu får giganterna sällskap av PSG i jakten efter holländaren, enligt Mundo Deportivo.

Han gjorde stor succé i PSV och valde att testa vingarna i Manchester United. Men sejouren på de brittiska öarna blev mindre lyckad för Memphis Depay, 26. Därifrån gick flyttlasset vidare till Lyon – var han sannerligen fått ett lyft.

26-åringen är numera en eftertraktad spelare. Faktum är att han sitter på ett utgående kontrakt. Och nu visar flera klubbar intresse för honom.

De senaste att ge sig in i kampen om hans signatur är PSG, enligt Mundo Deportivo. Lyon ska ha mottagit en förfrågan om spelaren.

Men PSG är inte ensamma. Anfallaren har ryktats till Barcelona sedan i somras och enligt uppgifter var han väldigt nära en övergång redan då. Katalanerna har inte gett upp spelaren. De ska fortfarande vara favoriter att värva honom.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |