Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
De kan ersätta Frank Lampard
Premier League

De kan ersätta Frank Lampard

Publicerat 2021-01-09 19:30

Chelsea-tränaren Frank Lampards position blir allt mer osäker efter en tung senaste månad. Flera namn finns nu på Chelseas lista över tänkbara ersättare, enligt Daily Mail.

En seger på de sex senaste matcherna har gjort att Chelsea nu fallit till nionde plats i Premier League. Frågan är hur länge tränaren Frank Lampard kan sitta kvar om det inte vänder för Londonklubben.

En rad namn ska finnas på Chelseas lista över möjliga efterträdare ifall Lampard skulle få sparken. Bland annat Southamptons succétränare Ralph Hasenhuttl som fört upp Saints till toppen av Premier League. Dock lär Hasenhuttl knappast byta klubb mitt under pågående säsong.

Detsamma gäller Leipzigs Julian Nagelsmann, som också nämnts som en möjlig efterträdare till Frank Lampard.

Två namn som dock finns tillgängliga direkt om Lampard skulle få sparken är Thomas Tuchel, som nyligen fick sparken från Paris Saint-Germain, samt Ralf Rangnick, som tränade Leipzig fram till och med 2019.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |