Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

De kan ersätta Mourinho i Tottenham
Premier League

De kan ersätta Mourinho i Tottenham

Publicerat 2021-02-17 10:20

Efter att Spurs halkat ner i tabellen sitter José Mourinho inte längre lika säkert på tränarposten. Tottenham har nämligen börjat se sig om efter andra alternativ, enligt Eurosport.

Bara tre poäng på de fem senaste matcherna innebär att Tottenham inte ligger bättre än nia i Premier League. José Mourinho riskerar dock inte att få sparken om en vecka, men frågan är om han blir kvar till nästa säsong om laget inte lyckas vända trenden.

Skulle Spurs missa att kvalificera sig för europaspel till hösten är det troligt att Mourinho får sparken.

Enligt Eurosport ska klubbens ordförande Daniel Levy gärna se Leicesters tränare Brendan Rodgers som efterträdare till Mourinho. Levy har tidigare försökt värva Rodgers till Tottenham, men misslyckats.

Ett annat namn som nämnts är Leipzig-tränaren Julian Nagelsmann, som även fanns med i spekulationerna kring Frank Lampards efterträdare i Chelsea. Ett uppdrag som sedermera gick till Thomas Tuchel.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |