Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Depay jagas av italienska storklubben
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Depay jagas av italienska storklubben

Publicerat 2021-02-28 12:19

Memphis Depay briljerar i Lyon.
Men holländaren ryktas lämna Frankrike och en av de senaste intressenterna är Juventus, rapporterar Tuttosport.

Den mångsidige anfallspjäsen Memphis Depay har varit betydelsefull för sitt Lyon sedan han anslöt till klubben för drygt fyra år sedan.

Men snart kan den franska storklubben behöva leta ersättare. Den 27-årige holländaren ryktas nämligen lämna och den senaste intressenten är Juventus, enligt Tuttosport. Den italienska giganten ser spelaren som ett alternativ för framtiden.

Memphis Depay slog igenom i PSV Eindhoven och köptes därefter av Manchester United inför säsongen 2015/16. Sejouren i Premier League-klubben blev misslyckad, men sedan han lämnade har han återigen fått fart på karriären. Depay har gjort 14 ligamål på 26 matcher den här säsongen.

Samtidigt har Juventus också har ögonen på en annan anfallare – Arkadiusz Milik. Napoli-spelaren har lånats ut till Marseille fram till sommaren.

Polacken hämtades in i januari och har hunnit göra ett mål på två ligamatcher.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |