Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Dortmund-bossen tror att Haaland kommer att stanna i klubben
Bundesliga

Dortmund-bossen tror att Haaland kommer att stanna i klubben

Publicerat 2021-01-04 20:10

Sedan Erling Braut Haaland kom till Borussia Dortmund för ett knappt år sedan har han vuxit till en av fotbollseuropas hetaste spelare. Klubbens VD, Hans-Joachim Watzke tror dock att norrmannen blir kvar i klubben minst en säsong till.

Den 20-årige norrmannen slog ner som en bomb i Bundesliga förra vintern. På de tre första matcherna med Dortmund gjorde han hela sju mål. Innan säsongen var slut hade han hunnit göra 13 mål på 15 matcher.

Målkalaset har fortsatt under pågående säsong med 17 mål på 15 matcher inklusive Champions League. Spekulationerna om hur länge Haaland blir kvar i Dortmund har gått varma.

Den norske anfallaren har kopplats ihop med bland annat Real Madrid och Manchester City och Manchester United. Dortmunds VD, Hans-Joachim Watzke, tror dock inte att Haaland kommer att lämna klubben under 2021.

– Jag tror inte att det kommer att hända. Erling och hans rådgivare Mino Raiola vet var de har oss, säger Watzke till Kicker.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |