Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Dortmund går för ”nya Jadon Sancho”
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Dortmund går för ”nya Jadon Sancho”

Publicerat 2020-12-30 16:38

Manchester City sitter på många guldklimpar. Nu vill Borussia Dortmund göra precis som man gjorde med Jadon Sancho – sno åt sig en av dem. Det handlar om Jayden Braaf från ungdomsakademin.

Jadon Sancho gjorde stor succé som ungdom i Manchester City. Det fick Borussia Dortmund att få upp ögonen för honom inför säsongen 2017/18. Den tyska giganten öppnade upp plånboken och pungade upp 8.7 miljoner euro för en oprövad 17-åring.

Nu är man på väg att göra något liknande.

Enligt tyska Bild vill den gula storklubben upprepa proceduren med Sancho. De har nu ställt in siktet på Jayden Braaf, 18, som stått för stor succé i Manchesterklubbens ungdomsakademi.

Men det lär bli dyrt. City förväntas begära upp till 10 miljoner euro för ynglingen. Samtidigt insisterar klubben på att baka in en återköpsklausul.

18-årige Braaf gjorde 9 mål på 16 matcher under fjolårssäsongen. Det tåls att jämföras med Sanchos 13 mål på 15 matcher i Premier Leagues U18 säsongen 2016/17.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |