Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Dortmund kan köpa tillbaka Isak – allt beror på Haaland
La Liga

Dortmund kan köpa tillbaka Isak – allt beror på Haaland

Publicerat 2021-02-26 15:22

Alexander Isak fortsätter att göra stor succé i Real Sociedad. Men, hans förra klubb har möjlighet att köpa tillbaka den svenske anfallaren, enligt Sky Sports Germany.

Nio mål på de sex senaste La Liga-matcherna och delad femteplats i skytteligan tillsammans med Real Madrids Karim Benzema. Alexander Isak börjar göra allt större avtryck i den spanska ligan.

Dock kan svensken återvända till sin förra klubb Borussia Dortmund. Den tyska klubben har nämligen en återköpsklausul, som gör det möjligt att köpa tillbaka Isak. Samtidigt säger Dortmunds sportchef, Michael Zorc, att man har koll på Isak.

– Vi anser att det var rätt steg för honom att flytta till Real Sociedad. Den här säsongen har han blivit ordinarie och de senaste veckorna har han gjort många mål.

– Vi följer det naturligtvis. Vad ska jag säga? Vi är väldigt glada över att Erling är här, sade Michael Zorc på en presskonferens nyligen.

Med Erling menar han givetvis norrmannen Erling Haaland, som mycket väl kan lämna Dortmund till sommaren, vilket i så fall skulle öppna upp för en återkomst för Alexander Isak.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |