Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Dortmunds succéanfallare högst upp på Lampards önskelista
Premier League

Dortmunds succéanfallare högst upp på Lampards önskelista

Publicerat 2020-12-25 17:36

Erling Braut Haaland fortsätter att göra succé i Bundesliga. Nu ska han också vara Chelseas mest prioriterade transferobjekt inför sommaren, enligt Sky Sport Italia.

Den 20-årige norrmannen har under 2020 varit en av Europas hetaste anfallare. Sedan han kom till Borussia Dortmund i januari tidigare i år har han gjort hela 33 mål på 32 matcher.

Haalands framfart har tilldragit sig intresse från en rad storklubbar, som Real Madrid, Manchester City, Barcelona, Manchester United och nu alltså även Chelsea.

Mycket talar för att det bara är en tidsfråga innan Haaland lämnar Dortmund. Något även den gamle tyske legendaren Lothar Mathäus tror.

– Den positivitet han utstrålar gör att jag tror att han någon dag inte kommer att spela i Dortmund längre utan kommer att ta nästa steg, sade Mathäus nyligen till Bundesligas hemsida.

Enligt Transfermarkt ligger Haalands marknadsvärde på runt 100 miljoner euro i dagsläget. Hans kontrakt med Borussia Dortmund löper ut 2024.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |