Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Efter flyttryktena kring mittfältaren: ”Jag har oerhört stort förtroende för honom”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Efter flyttryktena kring mittfältaren: ”Jag har oerhört stort förtroende för honom”

Publicerat 2020-11-21 18:01

I somras ryktades N’Golo Kanté vara på väg bort från Chelsea. I dagarna drog de skriverierna igång igen. Lagets tränare Frank Lampard menar dock att han är nöjd med mittfältaren.

N’Golo Kante har i stora stunder varit en kugge på Chelseas mittfält. Fjolårssäsongen förstördes av skador och årets prestationer har ifrågasatts. Det senare har dragit igång sommarens flyttrykten igen.

Chelsea kammade hem en tung seger borta mot Newcastle under tisdagen och då stod N’Golo Kante för en imponerande insats.

Efter matchen fick The Blues tränare Frank Lampard frågan om hans syn på spelaren.

– Jag fortsätter att säga det varje gång jag får frågan om N’Golo; att jag har så oerhört stort förtroende för honom och det faktum att han är en toppmittfältare inom världsfotbollen, säger Frank Lampard under presskonferensen enligt Goal.com och fortsätter:

– Inte bara genom att bryta och vinna tillbaka bollar, som vi vet är hans stora kvalité, men också hans passningsspel och understöd på mittfältet.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |