Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Engelska storklubben intresserad av Ramos?
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Engelska storklubben intresserad av Ramos?

Publicerat 2021-01-07 17:14

Liverpool jagar mittbackar och nu vänder den engelska giganten blicken mot Madrid. Enligt El Chiringuito vill storklubben värva Sergio Ramos.

Liverpool-tränaren Jürgen Klopp har minst sagt besvärats av en hel del skadebekymmer i försvaret och vill redan nu bredda defensiven inför kommande säsong.

Enligt El Chiringuito vill klubben värva Real Madrids Sergio Ramos, 34. Spanjorens kontrakt går ut till sommaren och är sedan årsskiftet fri att förhandla med andra klubbar. Kontraktsförhandlingarna med Real Madrid påstås ha strandat. 34-åringen ansluter, vid eventuell överenskommelse med de rödklädda, efter att hans kontrakt avslutas om ett halvår.

Mittbacken har dock en komplicerad historia med Liverpool och lagets supportrar. Under Champions League-finalen 2018 klev Ramos in i en duell med Mohamed Salah, som fastnade i den förstnämndes armkrok och skadade sig.

Los Galacticos-kaptenen har spelat 13 matcher och gjort 2 mål i ligan den här säsongen.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |