Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Erkan Zengin lämnar turkiska klubben
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Erkan Zengin lämnar turkiska klubben

Publicerat 2021-02-22 22:01

Erkan Zengin skrev så sent som i januari på för turkiska andradivisionslaget Tuzlaspor. Nu står det klart att han lämnar klubben efter knappt två månader.

Den svenske anfallaren Erkan Zengin har representerat många klubbar under sin långa karriär. I januari värvades han av det turkiska laget Tuzlaspor, som huserar i landets andradivision.

Efter blott två månader i den klubben står det klart att kontraktet är brutet.

“Jag har lämnat Tuzlaspor med egen vilja, vilket jag kommit överens med klubben om. Jag vill tacka klubbens president Feyzi Ilhanli, vår tränare Ali Tandogan som hjälpte mig med beslutet. Jag önskar Tuzlaspor framgång i sina kommande matcher”, meddelar Zengin på Twitter.

https://twitter.com/ErkanZ10/status/1363881596907098112?s=20

Anfallaren har tidigare representerat Hammarby, Besiktas, Eskisehirspor, Trabzonspor, Fatih Karagümrük och Adana Demirspor. Han gjorde bland annat 17 mål på 34 matcher i Fatih Karagümrük-tröjan säsongen 2018/19.

35-åringen spelade bara tre matcher för sin senaste klubb.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |