Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Everton har ögonen på tre Tottenhamspelare
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Everton har ögonen på tre Tottenhamspelare

Publicerat 2020-11-26 15:21

Everton har haft en fin inledning på säsongen. Och nu vill man förstärka truppen. Enligt Football Insider följer man Tottenhams Delle Alli, Harry Winks och Paulo Gazzaniga.

Den fina starten har gett Everton ny glöd. Merseyside-laget ska vilja förstärka truppen redan i januari och följer tre Tottenhamspelare, enligt uppgifter till Football Insider.

Det ska handla om följande trio: Delle Alli, 24, Harry Winks, 24, och Paulo Gazzaniga, 28. Spelarna har haft svårt att ta plats i Jose Mourinhos lag, som i nuläget befinner sig i toppen av tabellen.

Everton vill fokusera på lånemarknaden – och billiga lösningar – under januarifönstret. 24-åringarna kan möjligen lösas på lån, men Gazzaniga är troligtvis tillgänglig för ett permanent köp.

Winks har endast fått spela 17 minuter på de 6 senaste matcherna i Premier League. Alli har å sin sida saknats i Spurs matchtrupp under de fem senaste matcherna.

The Toffees är i behov av en målvakt, efter att ha misslyckats med värvningen av Manchester Uniteds Sergio Romero


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |