Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Everton leder i kampen om Juventus-mittfältaren
Premier League

Everton leder i kampen om Juventus-mittfältaren

Publicerat 2020-11-26 20:35

Sami Khedira ser med största sannolikhet ut att lämna Juventus under januarifönstret. Mycket talar för att ny klubbadress blir Everton i Premier League.

Den tyske mittfältaren har inte fått särskilt mycket speltid i Juventus de senaste säsongerna. Den här säsongen har det inte blivit en enda minut i varken Serie A eller någon annan turnering. Khedira tränar dock med laget regelbundet och ska vara i bra form.

Flera klubbar ska vara intresserade av den före detta tyske landslagsmannen. Av dessa ska Everton ligga bäst till, enligt 90min. I så fall skulle Khedira också återförenas med Carlo Ancelotti, som var tränare i Real Madrid under Khediras tid i La Liga-klubben.

Juventus ska enligt uppgifter ha försökt göra sig av med Sami Khedira redan i somras. Samtidigt ska Juve-tränaren Andrea Pirlo informerat Khedira om att han är fri att gå någon annanstans om han så skulle önska.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |