Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FA-CUPFINAL: Chelsea–Liverpool med dubbelchans till 1.72
FA-cupen

FA-CUPFINAL: Chelsea–Liverpool med dubbelchans till 1.72

Publicerat 2022-05-12 21:29

Dags för FA-cupfinal! En institution som i år fyller 150 år med en riktigt tung final mellan Chelsea och Liverpool. På pappret är kanske Liverpool favoriter, men Chelsea kan bli farliga. Läge för dubbelchans? Ja, vi tycker faktiskt det, då oddset på 1X är bra.


Chelsea gör sin tredje raka FA-cupfinal och den femte på sex år. Dock har det bara blivit seger i en av dessa och det var när man vann mot Manchester United 2018. Samtidigt har Chelseas form varit lite sisådär på sistone. Har man gått och laddat för FA-cupfinalen månne?

Liverpool gör sin första FA-cupfinal sedan 2012, när man förlorade mot just Chelsea med 2-1. För Klopp o co lever fortfarande drömmen om trippeln, det vill säga att vinna Premier League, Champions League och FA-cupen samma säsong.


Tips: Chelsea–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans 1X 1.72
Båda lagen gör mål 1.70

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CHELSEA–LIVERPOOL

Wembley Stadium, London. Avspark lördag 14 maj 17:45.

 Chelsea har 4 raka matcher utan förlust mot Liverpool.

 Chelsea har gjort mål i 16 av de 17 senaste matcherna.

 Liverpool har gjort mål i 15 raka matcher.


CHELSEA

Efter tre raka utan seger i Premier League tog sig Chelsea samman i tisdags när man vann borta mot Leeds med 3-0. Detta gör att man kommer till den här finalen med lite medvind. Samtidigt har Chelsea den fördelen att laget kan gå ut på Wembley helt utan press då de flesta förväntar sig att Liverpool ska ta hem det här.

LIVERPOOL

1-1-matchen mot Tottenham förra helgen gör att Liverpool nu är tre poäng efter Manchester City i PL-tabellen. Frågan är hur det påverkar laget inför FA-cupfinalen? Dessutom möter Liverpool redan på tisdag Southampton borta. En match man måste vinna om gulddrömmen ska leva in i sista omgången.


SPELTIPS

Även om Liverpool får hållas som favoriter ska Chelsea absolut inte räknas bort. För när Chelsea är bra, ja då kan man slå vilket lag som helst. Något man bland annat visade i returen i CL-kvartsfinalen mot Real Madrid. Det känns som att Chelsea gått och laddat ett bra tag för den här matchen och därför säger vi att man klarar minst oavgjort efter full tid. Dubbelchans 1X till 1.72 hos Bet365 är det dessutom bra värde i.

Både Chelsea och Liverpool går sällan mållösa av plan och gör knappast göra det här heller. Det naturliga spelet blir därför att båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos Bet365.


Tips: Chelsea–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans 1X 1.72
Båda lagen gör mål 1.70

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

FA-cupen

Publicerat 2020-07-30 22:42

FA-cupfinal: Streama Arsenal–Chelsea

Lördagens FA-cupfinal blir en repris på förra årets Europa League-final då Londonlagen Arsenal och Chelsea ställs mot varandra på Wembley. För Arsenal är seger i FA-cupfinalen sista chansen att nå …

FA-cupen

Publicerat 2020-07-17 11:04

Semifinal i FA-cupen: Streama Manchester United–Chelsea

Den andra semifinalen i FA-cupen mellan Manchester United och Chelsea har potential att bli en riktig höjdarmatch. Men, frågan är hur lagen prioriterar då både United och Chelsea är inblandade …

Copyright © Fotboll.com 2024   |