Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Lista: Här är favoriterna inför VM-2022
Fotbolls-VM

Lista: Här är favoriterna inför VM-2022

Publicerat 2021-02-05 02:18

Världsmästerskapet i fotboll eller Fifa World Cup som mästerskapet heter på engelska, är ett av de mest uppskattade sportevenemangen i världen. Denna gång råder det inga tvivel om att fotbolls-VM 2022 kommer vara något helt unikt.

 

Den som väntar på något gott…

Väntan är alltid för lång när det gäller fotbolls-VM. Vi följer kvalet med spänning och som oftast så tar sig Sverige vidare till mästerskapen. Vi kommer alla att förbereda oss inför de nervkittlande kamperna som hålls mellan 21 november och 18 december i Qatar, genom att dammsuga alla nyheter och gå igenom de odds som finns tillgängliga. För många finns det inget bättre än att krydda spänningen genom att spela en slant på kamperna och under just dessa mästerskapen, så kan man pricka riktigt bra odds.

 

Kort om fotbolls-VM i Qatar 2022

Nästa års Världsmästerskap kommer att hållas i Qatar, vilket som faktiskt gör det till det första året som ett land i Mellanöstern husar mästerskapet. Evenemanget äger rum mellan den 21 november och 18 december 2022, där 5 olika städer kommer att agera som värd på 8 olika arenor. Det kommer vara det sista året som VM spelas med 32 lag, allt eftersom FIFA valt att öka antalet lag till 48 när turneringen äger rum i 2026.

Kvalet till fotbolls VM inleddes i juni 2019 och pågår fram till november i år. Efter detta kommer det stå klart vilka 32 lag som ska spela i mästerskapet. Det svenska landslaget spelar i grupp B och efter att de spelat mot Spanien, Kosovo, Georgien och Grekland går det lag som vunnit flest kamper när kvalet slutar i november vidare till playoffen mot övriga grupptvåor, samt två lag från Nations League. Dessa matcher beräknas äga rum i mars 2022, inför själva mästerskapet. Vinnarna här går direkt vidare till Världsmästerskapet 2022!

 

Spelbolagens VM-ranking

De stora spelbolagen gör sin läxa i dessa stora mästerskap och oddsen reflekterar tydligt vilka nationer som är favoriter till att vinna fotbolls-VM.


 

Unibet odds

Nation Odds
Frankrike 7.00
Brasilien 8.00
Tyskland 8.00
Spanien 8.50
England 11.00
Belgien 12.00
Argentina 13.00
Holland 15.00
Italien< 17.00
Portugal 26.00

Betsson odds

Nation Odds
Brasilien 7.00
Frankrike 8.00
Spanien 10.00
England 10.00
Tyskland 11.00
Argentina 13.00
Belgien 13.00
Holland 15.00
Portugal 15.00
Italien 21.00

Se alla populära spelbolag

 

Så spelar du på mästerskapet online

Få sportevenemant erbjuder lika många spelalternativ och odds som fotbolls-VM gör. Det lockar allt från de största fotbollsfansen till de som knappt ens kollar på matcherna och faktum är att det bettas mer än någonsin under de stora fotbollsmästerskapen.

Det som lockar många till spel på odds, är vinnaren av VM. Anledningen är att man kan hitta väldigt höga odds på nationer som man verkligen tror på, som kanske inte spelbolagen har lika höga förväntingar på. Men det är de medelhöga oddsen som vi rekommenderar att man i så fall chansar på. De lägsta oddsen ger inga garantier och de högsta oddsen sätts naturligtvis på nationer som med all sannolikhet inte kommer i närheten av finalen. Du kan välja ett säkrare kort och spela på det lag som förväntas vinna mästerskapet, till exempel Frankrike eller Brasilien. Då kommer du dock inte att vinna så mycket pengar på ditt spel. Väljer du däremot att satsa på ett land som kanske inte är det som flest tror på, men som ändå har goda chanser att ta sig till final, då blir vinsten betydligt större.

 

Vårt speltips

Frankrike är absolut en stark kandidat till att ta sig till final. Nationen har en så stor trupp med talanger, att man skulle kunna ställa upp med två individuella lag, som skulle kunna utmana om titeln. Brasilien har talangerna, men de har inte visat ett starkt lagspel, precis som Belgien. Italien är galna nu, eftersom de inte lyckades kvala till VM-2018 i Ryssland, så de visar redan nu inför EM, att man vill visa vad man går för. Tyskland är inte i form och skandalerna haglar över förbundskaptenen. Holland har visat fantastisk laganda och om de får behålla Memphis Depay i toppform, sås ska de inte räknas bort. Spanien strular alltid med lagspelet och får det sällan att klaffa, men England har visat otrolig styrka och beslutsamhet i sitt spel inför EM.

Bra spelvärden hittar vi därför i England, Holland och Italien.

 

Bästa spelbolagen för VM-odds 2022

Om du lockas av att spela på Världsmästerskapet i fotboll under 2022, så kan du praktiskt taget välja vilket spelbolag som helst, alla kommer att erbjuda mängder av odds. Oavsett om det är spelbolag som erbjuder betting utan licens eller med svensk spellicen, kommer du kunna hitta ett stort urval av aktörer som erbjuder VM-odds. Som du kan se ovan i listorna, så är det till och med spelbolag som redan öppnat upp möjligheterna för att satsa på den direkta vinnaren av mästerskapet.

Som med alla större sportevenemang är VM oförutsägbart i förväg. När du börjar satsa på odds är det därför viktigt att du granskar varje lags skick och hur de presterade i EM-kvalet. Om du väntar till efter VM-kvalet, så kommer oddsen att gå ner på de som idag har medelhöga odds och presterar riktigt bra i kvalet. Så det kan vara läge att lägga spelen redan nu.

Kom också ihåg att fotbolls-VM tenderar att bjuda på en eller flera överraskningar, där länder man aldrig trodde skulle komma så långt ändå lyckas. Om du vill sätta de riktigt höga oddsen, så är det viktigt att du hänger med och håller dig uppdaterad. VM-2022 kommer definitivt att bjuda på flera överraskningar, speciellt med tanke på att det denna gång spelas under vintern, i ett land som Qatar.


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-VM

Publicerat 2023-08-28 18:00

VM 2023 bekräftar damernas enorma utveckling och popularitet

Redan sex dagar in i mästerskapet, visste nog de flesta att Dam-VM 2023 skulle bli det största någonsins inom damfotbollen. För efter endast knappa veckan hade mer än 1,5 miljoner …

Fotbolls-VM

Publicerat 2022-12-20 22:13

Hur har årets VM förändrat fotbollen?

Fotbolls-VM spelades för första gången någonsin under vintertid och alla stora fotbollsligor i världen pausades i över en månads tid. När omröstningen inom FIFA stod klar att Qatar skulle få …

Copyright © Fotboll.com 2024   |