Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

FC Barcelonas presidentkandidat lovar att försöka värva City-anfallaren
La Liga

FC Barcelonas presidentkandidat lovar att försöka värva City-anfallaren

Publicerat 2021-03-04 14:49

Barcelona väljer ny president på söndag. Nu kommer en av kandidaterna, Juan Laporta, med ett vallöfte i slutspurten. Han ska försöka locka Sergio Agüero till FC Barcelona, enligt Daily Mail.

Den argentinske anfallarens kontrakt med Manchester City går ut 30 juni och tros därför bli ett av de hetaste transferobjekten till sommaren. 32-årige Agüero har spelat i City sedan 2011 och är med 256 mål lagets bäste målskytt genom alla tider.

Samtidigt kommer Juan Laporta locka Agüero med att han kommer att få spela tillsammans med landsmannen Lionel Messi.

– Jag har en jättebra relation med Leo och han kommer att överväga det bud jag kommer med. Om någon av de andra kandidaterna vinner är jag övertygad om att Messi inte kommer att stanna i Barcelona, sade Laporta i en debatt inför presidentvalet.

Sergio Agüero har haft en tung säsong i Manchester City med stora skadebekymmer. Såhär långt har det bara blivit tre matcher från start och tre inhopp i Premier League och inte ett enda mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |