Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fernandinho kan bli Guardiolas assisterande
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Fernandinho kan bli Guardiolas assisterande

Publicerat 2021-02-07 13:16

Fernandinho sitter på ett utgående kontrakt med Manchester City. Men han kan bli kvar i England – som Pep Guardiolas assisterande tränare, enligt Atletico Mineiros klubbdirektör Rodrigo Caetano.

Rodrigo Caetano, klubbdirektör i Atletico Mineiro, medger att man vill ha Fernandinho. Han säger dock också att 35-åringen erbjudits en tränarroll av Manchester City.

– Jag vet inte om du vet, men han har fått ett erbjudande att göra Pep sällskap som assisterande, säger Caetano till O Tempo och fortsätter:

– Han är intressant för oss, eftersom han är väldigt bra på plan och superb utanför.

Brassen har varit en kugge i Manchester City sedan han anslöt från Shakhtar Donetsk 2013. Mittfältaren har på senare tid visat en vilja att sadla om till tränare – och inspirationen kommer från nära håll.

– Jag säger alltid att skillnaden mellan honom (Pep Guardiola) och andra tränare jag haft är att han kollar på de minsta detaljerna, sade Fernandinho i en intervju med Sky Sports nyligen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |