Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Finalrepris i Champions League-kvartsfinalerna
Champions League

Finalrepris i Champions League-kvartsfinalerna

Publicerat 2021-03-19 16:11

Flera tunga möten är att vänta i de kommande kvartsfinalerna i Champions League. Bland annat lottades förra årets finalister Bayern München och Paris Saint-Germain mot varandra. 

Återigen ställs alltså Robert Lewandowski mot Kylian Mbappé och Neymar. Frågan är om de franska giganterna ska få revansch för finalförlusten förra året. Bayern München inleder hemma 7 april med retur i Paris 13 april.

Vinnaren i Bayern München–PSG möter i semifinal vinnaren mellan Manchester City och Borussia Dortmund med norrmannen Erling Haaland i spetsen. Kan bli en tuff match för City. Första matchen i Manchester 6 april, retur i Dortmund 14 april.

Chelsea hade återigen tur med lottningen då och Thomas Tuchel o co möter Porto, det på pappret sämsta laget i kvartsfinalerna. För Chelsea som varit lite upp och ned den här säsongen kan Champions League bli räddningen. Första mötet i Porto 7 april, retur i London 13 april.

I den sista kvartsfinalen möter Real Madrid de regerande mästarna Liverpool. Inget av lagen har någon lysande säsong bakom sig i ligaspelet, framför allt inte Liverpool. Första matchen i Madrid 6 april, retur i Liverpool 14 april.

Vinnaren i Porto–Chelsea möter vinnaren i Real Madrid–Liverpool.

Alla kvartsfinaler

Bayern München–PSG
Manchester City–Borussia Dortmund
Porto–Chelsea
Real Madrid–Liverpool

Semifinalerna spelas 27-28 april och 4-5 maj.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer i detta inlägg sätta tänderna i fem utvalda matcher och i slutet av inlägget presenterar vi en femling med några …

Champions League

Publicerat 2021-11-22 17:20

TIPS: Champions League v.47

Champions League tar vid under tisdags- och onsdagskvällarna och här kliver vi in i den näst sista gruppspelsomgången. Det innebär att det spelas om viktiga poäng på många håll och vi kommer även denna gång presentera en femling där vi har några favoriter, några "skrällar" och framförallt många vettiga val …

Copyright © Fotboll.com 2023   |