Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Flera europeiska toppklubbar ute efter IFK Norrköpings anfallare
Allsvenskan

Flera europeiska toppklubbar ute efter IFK Norrköpings anfallare

Publicerat 2020-12-16 16:03

Isak Bergmann Jóhannesson gjorde succé i Allsvenskan under 2020. Nu är flera europeiska toppklubbar på jakt efter den 17-årige islänningen, enligt Goal. Bland annat Liverpool och Real Madrid.

Under den nyss avslutade säsongen var Isak Bergmann Jóhannesson trots sin unga ålder en av IFK Norrköpings viktigaste spelare. Framför allt i det offensiva spelet där han stod för fyra mål och tolv assist.

Frågan är nu hur länge IFK Norrköping får behålla honom. Förutom Liverpool och Real Madrid ska även scouter från Manchester United och Juventus ha blivit imponerade av islänningen.

– Det är ett helt vilt intresse. Jag har inte varit med om något liknande, sade IFK Norrköpings chefsscout Stig Torbjörnsen i en intervju med Sportbladet i oktober.

När och om IFK Norrköping väljer att sälja Bergmann Jóhannesson beräknas klubben kunna få runt 80 miljoner kronor för honom. Dock går hans kontrakt med Norrköping inte ut förrän sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det nämligen fullt möjligt att säsongen avgörs i matchen mellan Malmö FF och IF Elfsborg. Vi ska heller inte räkna bort …

Allsvenskan

Publicerat 2022-04-14 00:20

Allsvenskan: Klubbarnas ekonomi på topp – trots pandemin

Trots att både 2020 och 2021 innebar rejält minskade publikintäkter mår de allsvenska klubbarna ekonomiskt bättre än någonsin. De flesta klubbar redovisar ett positivt resultat, samtidigt som det totala egna kapitalet har ökat med 30 procent, enligt en ny undersökning.  14 av 16 klubbar ökade sitt kapital År 2021 innebar ett ekonomiskt …

Copyright © Fotboll.com 2023   |