Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Flera europeiska toppklubbar ute efter IFK Norrköpings anfallare
Allsvenskan

Flera europeiska toppklubbar ute efter IFK Norrköpings anfallare

Publicerat 2020-12-16 16:03

Isak Bergmann Jóhannesson gjorde succé i Allsvenskan under 2020. Nu är flera europeiska toppklubbar på jakt efter den 17-årige islänningen, enligt Goal. Bland annat Liverpool och Real Madrid.

Under den nyss avslutade säsongen var Isak Bergmann Jóhannesson trots sin unga ålder en av IFK Norrköpings viktigaste spelare. Framför allt i det offensiva spelet där han stod för fyra mål och tolv assist.

Frågan är nu hur länge IFK Norrköping får behålla honom. Förutom Liverpool och Real Madrid ska även scouter från Manchester United och Juventus ha blivit imponerade av islänningen.

– Det är ett helt vilt intresse. Jag har inte varit med om något liknande, sade IFK Norrköpings chefsscout Stig Torbjörnsen i en intervju med Sportbladet i oktober.

När och om IFK Norrköping väljer att sälja Bergmann Jóhannesson beräknas klubben kunna få runt 80 miljoner kronor för honom. Dock går hans kontrakt med Norrköping inte ut förrän sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |