Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Klubbar utmanar om Wijnaldum
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Klubbar utmanar om Wijnaldum

Publicerat 2020-12-19 11:36

Georginio Wijnaldum är en given kugge i Jürgen Klopps lagbygge. Men nu kan Liverpool komma att förlora sin mittfältare. Inter och Barcelona konkurrerar om spelaren, enligt TuttoMercatoWeb.

Flyttlasset gick till en mindre klubb när det bar av bortom Hollands gränser. Och Georginio Wijnaldum, 30, gjorde succé direkt. Under hans debutsäsong i Premier League med Newcastle noterades spelaren för 11 mål på 38 matcher.

Därefter skrev holländaren på för Liverpool och de fina prestationerna har fortsatt. I år har han återfunnits i Jürgen Klopps startelvor och gett tränaren fog för förtroendet.

Men nu kan han komma att lämna Merseyside-klubben. TuttoMercatoWeb menar att Inter, som nyligen gett sig in i jakten efter honom, gör upp med Barcelona om spelaren. 30-åringens kontrakt sträcker sig till sommaren 2021, men den italienska storklubben ska försöka få till en övergång med ett bud redan i januari – precis som man gjorde med Christian Eriksen ifjol.

Wijnaldum har spelat 154 PL-matcher och gjort 15 mål i Liverpool-tröjan.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |