Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Flera Serie A-klubbar intresserade av Napolis anfallare
Välj liga

Flera Serie A-klubbar intresserade av Napolis anfallare

Publicerat 2021-01-02 21:19

Fernando Llorente har under hösten haft svårt att ta en plats i Napoli. Nu ska Milan, Sampdoria, Fiorentina och Juventus vara intresserade av spanjoren, enligt Le10Sport.

Den snart 36-årige anfallaren har suttit på bänken en handfull gånger under hösten och hittills bara gjort ett inhopp i Serie A. Efter Victor Osimhens ankomst till klubben i somras har Llorente fallit till fjärde plats när det kommer till tränare Gennaros Gattusos anfallsval.

Nu kan den spanske anfallaren lämna Neapel under kommande transferfönster. Sampdoria, Juventus, Milan och Fiorentina har nämligen alla visat intresse för Llorente.

Llorente gick till Napoli gratis hösten 2019 efter att hans kontrakt med Tottenham gått ut under sommaren samma år. Han har även ett förflutet i Swansea, Sevilla och Juventus, där han under en säsong var lagets näst bäste målskytt efter Carlos Tevez.

Mest känd är han kanske för sina nio säsonger i Athletic Bilbao mellan 2004 och 2013 med vilka han gjorde närmare 300 matcher och över 100 mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |