Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Förbundskaptenen: ”Mahrez är inte 100 procent nöjd”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Förbundskaptenen: ”Mahrez är inte 100 procent nöjd”

Publicerat 2021-02-03 22:14

Ytteranfallaren Riyad Mahrez har fått sparsamt med speltid i Manchester City. Algeriets förbundskapten menar att spelaren inte riktigt är nöjd med situationen i klubblaget.

Den tidigare Leicester-yttern köptes till Manchester City för dryga 60 miljoner pund 2018. I år har Riyad Mahrez dock inte fått spela så mycket som han önskat och är inte nöjd med det, i alla fall enligt Algeriets förbundskapten Djamel Belmadi.

– Mahrez är nog inte 100 nöjd eftersom han skulle vilja spela mer i Manchester City. Han är en krigare som vill spela alla matcher för sitt lag, säger han till DZ Foot.

Belmadi menar att han inte kan be 28-åringen att lämna sin nuvarande klubb, men att det viktigaste för honom är bibehålla sin fysik och vara redo för landskamperna.

– Han är vår kapten. Jag förstår fansens rädsla, men, enligt mig har han förmågan att studsa tillbaka igen. Jag litar på honom.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |