Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Förre Barcelona-stjärnan: ”Klubben hade inte bollar att värva tillbaka mig”
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Förre Barcelona-stjärnan: ”Klubben hade inte bollar att värva tillbaka mig”

Publicerat 2020-11-06 10:29

FC Barcelona har ifrågasatts av många spelare.
Nu menar deras tidigare stjärna, Dani Alves, att han var villig att gå tillbaka till klubben efter tiden i Juventus, men att de inte hade bollar nog att värva honom.

Dani Alves, 37, var länge en spelare på Barcelona-supportrarnas läppar. Efter åtta år i Blaugrana lämnade han klubben på ett omtvistat sätt.

Därefter har han presterat i lag som Juventus och PSG och visat att han fortsatt håller på högsta nivå.

Nu berättar Alves att han, trots kontroverserna, ville gå tillbaka till den katalanska storklubben efter sejouren i Italien.

– Jag erbjöd mig att gå tillbaka till Barcelona och de behövde mig, men de hade inte bollar nog att erkänna att de haft fel om mig tidigare. Om de behandlat mig som jag tyckte att jag förtjänade, skulle jag fortfarande spela för dem idag. Jag älskar klubben, säger Dani Alves till RAC1.

Sao Paulo-spelaren är en av många som hamnat i dispyt med Barca-ledningen.

– Barcas stil håller på att förändras. Klubben har förlorat sin identitet en aning och behöver nu genomgå en process för att få tillbaka den, säger Alves.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |