Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fotboll på C More från 49 kr/mån i 12 månader

Fotboll på C More från 49 kr/mån i 12 månader

Publicerat 2022-05-19 22:33

C More har just nu ett mycket bra erbjudande för nya kunder. Få tillgång till C More Bas för 49 kr per månad i ett år. Med C More Bas kan du streama 10 TV-kanaler och bland annat se finalen i Svenska cupen 26 maj. 


Cmore

från 49 kr / mån

Ingen bindningstid (Gäller endast C More Bas)


Se finalen i Svenska cupen

Med C More Bas får du tillgång till tio olika TV-kanaler från C More och SVT. Detta innebär att du bland annat kan se finalen i Svenska cupen mellan Hammarby och Malmö FF den 26 maj.

Förutom det får du också tillgång till storfilmer, internationella serier och barnunderhållning. Se andra säsongen av Fartblinda 2 och hela senaste säsongen av Hamilton.

Erbjudandet gäller till och med 24 juni och är endast tillgängligt för nya kunder. Priset 49 kronor per månad gäller i 12 månader. Därefter går prenumerationen över till ordinarie priset 109 kronor per månad. C More Bas har ingen bindningstid, vilket innebär att du när som helst kan säga upp ditt abonnemang.


Champions League, EM och VM

För dig som vill kunna streama fotboll i världsklass finns även ett rabatterat erbjudande på C More Plus. För 199 kronor per månad (ordinarie pris 299 kr/mån) får du tillgång till alla matcher i Champions League, bland annat finalen mellan Liverpool och Real Madrid den 28 maj.

Utöver det kan du även se damernas EM i England mellan 6 och 31 juli där Sverige tillhör en av favoriterna. I höst och vinter kan du förstås även streama fotbolls-VM för herrar i Qatar som spelas mellan 21 november och 18 december.

C More Plus:

  • Champions League
  • EM damer
  • VM herrar
  • La Liga
  • Serie A
  • Portugisiska ligan
  • MLS (USA)
  • Svenska cupen
  • Asiatiska mästerskapen och AFC Champions League

 

Förutom all fotboll kan du också streama NBA, Handbollsligan och WTA-touren. I C More Plus ingår också hela C Mores utbud av serier, filmer och reality samt 18 TV-kanaler från TV4, C More och SVT.

Bindningstiden med C More Plus för 199 kr per månad är 12 månader. Utan bindningstid gäller ordinarie pris 299 kronor per månad, som du kan avsluta när du vill.


Cmore

från 49 kr / mån

Ingen bindningstid (Gäller endast C More Bas)



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |