Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fyra Premier League-klubbar följer Leon Bailey
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Fyra Premier League-klubbar följer Leon Bailey

Publicerat 2020-12-10 18:45

Leon Bailey imponerar i Bayer Leverkusen. Jamaicanen har med sina prestationer dragit till sig intresse från fyra Premier League-klubbar; Manchester United, Everton, Arsenal och Tottenham. Det rapporterar Daily Mail.

Bayer Leverkusen går bra i tyska Bundesliga. Mycket tack vare ytteranfallaren Leon Bailey, 23. Jamaicanen har stått för fina insatser och hjälpt sitt lag till en andraplats i Bundesliga med sina sex mål och fem framspelningar.

Nu kan Leverkusen dock komma att tappa sin guldklimp. Enligt Daily Mail ska fyra (!) Premier League-klubbar vara intresserade av hans tjänster. Det handlar om Manchester United, Everton, Arsenal och Tottenham. Tidningen skriver att respektive klubb kommer att ha scouter på plats inför tyskarnas möte med Slavia Prag under torsdagen.

23-åringen har genom åren frekvent ryktats vara på väg till de brittiska öarna. I somras ska Leverkusen dessutom ha fått ett bud från Leeds, som man nekat.

Klubben värderar honom till 36 miljoner pund och har inga intentioner att gå under den summan.

Bailey har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |