Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Fyra storklubbar jagar City-anfallaren
Premier League

Fyra storklubbar jagar City-anfallaren

Publicerat 2021-02-23 18:27

Sergio Agüeros kontrakt med Manchester City går ut i sommar. Fyra av Europas största klubbar finns med i jakten på argentinarens signatur, enligt The Mirror.

Sedan Sergio Agüero kom till Manchester City sommaren 2011 har han varit extremt framgångsrik i klubben. Under snart tio år har det blivit 256 mål på 379 matcher, vilket gör honom till den spelare som gjort flest mål i Citys historia.

Till sommaren kan det dock bli ny klubbadress för den 32-årige argentinaren. Kontraktet går ut 30 juni och redan nu är han fri att prata med andra klubbar.

FC Barcelona, Juventus, Inter samt PSG ska alla vara intresserade av Agüero och har på olika sätt varit i kontakt med City-anfallarens management för att höra sig för om hans tillgänglighet.

Agüero har tidigare sagt att han vill spela ett par säsonger till i någon av Europas största ligor innan han återvänder till moderklubben Independiente i Buenos Aires för att avsluta karriären.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |