Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Honom vill Arsenals styrelse se som Artetas efterträdare
Premier League

Honom vill Arsenals styrelse se som Artetas efterträdare

Publicerat 2020-12-27 22:00

Efter en näst intill katastrofal höst hänger Arsenal-tränaren Mikel Arteta löst. Nu vill Londonklubbens styrelse se Rafael Benitez som ny tränare. 

Gårdagens seger i derbyt mot Chelsea var Arsenals första på nästan två månader. Mikel Arteta sitter dock långtifrån säkert då Gunners fortfarande ligger kvar på 15:e plats i tabellen.

Samtidigt vill klubbens styrelse se Rafael Benitez som ny tränare ifall Arteta skulle få sparken, enligt Express. Spanjoren tränar för närvarande kinesiska Dalian Yifang, men ser gärna en framtid i Premier League.

– I framtiden…, så jag är här, jag är lycklig, de är lyckliga, så förhoppningsvis kan vi göra saker och ting bra. Men, i framtiden vill jag komma tillbaka till England. Jag har min familj där, sade Benitez i en intervju med Radio 5 Live förra året.

Rafael Benitez har tidigare tränat en rad europeiska storklubbar, som Chelsea, Napoli, Valencia, Real Madrid och inte minst Liverpool med vilka han bland annat vann Champions League 2005.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |