Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ibrahimovic: ”Tänkte på att sluta redan i United”
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Ibrahimovic: ”Tänkte på att sluta redan i United”

Publicerat 2020-12-05 20:10

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att leverera – trots sina 39 år. I en stor intervju med Sky Sports säger han nu att det faktiskt var nära att vi inte skulle få se honom på fotbollsplan efter tiden i Manchester United.

Svenske Zlatan Ibrahimovic kom till Milan vid årsskiftet och har gjort storsuccé sedan dess. 39-åringen noteras för 20 mål på 24 matcher, och spelartruppen har funnit ny glöd.

Men det var nära att Ibrahimovic i Milan aldrig blev verklighet.

– Jag tänkte på att sluta redan i United. Jag var 35-36 år gammal. Det var vid den svåra knäskadan, men efter skadan sa jag till mig själv att fortsätta så länge jag kunde stå, säger Zlatan till Sky Sports.

Anfallaren fortsatte och tanken var att endast tillbringa ett halvår i det rödsvarta Milano-laget vid ankomsten – sedan skulle det vara över.

– Pioli (tränaren) frågade vad jag ville göra. Då svarade jag: ”Jag kommer inte fortsätta, det är över”. Min familj är också viktig, jag är här själv, det är en uppoffring. Under sex månader var det okej men ett till år var en annan sak, säger han till Sky och fortsätter:

– Sedan ändrades något. Jag ville inte ha något att ångra. Jag ringde upp Milan och bestämde att fortsätta.

Och han är inte klar än.

– Vem är jag utan fotbollen? När du inte gör det du gjort i 25 år, är det inte lätt. Är jag redo att sluta? Nej, jag känner mig för bra.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |