Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
IFK-Norrköpings supertalang jagas av Juventus och Manchester United
Allsvenskan

IFK-Norrköpings supertalang jagas av Juventus och Manchester United

Publicerat 2020-11-22 21:09

Isak Bergmann Johannesson har varit en av IFK Norrköpings bästa spelare den här säsongen. Nu uppges flera europeiska storklubbar slåss om 17-åringen.

Islänningen är tillsammans med Christoffer ”Totte” Nyman IFK Norrköpings viktigaste offensiva vapen. Men, till nästa säsong talar det mesta för att Peking får klara sig utan Isak Bergmann Johannesson.

Han har sedan en tid tillbaka kopplats ihop med Manchester United. Nu ger sig även Liverpool och Juventus in i jakten på 17-åringen, som av brittiska The Guardian nyligen utnämndes till en av de 60 mest talangfulla spelarna i världen födda 2003.

Enligt Daily Mail beräknas övergångssumman för Bergmann Johannesson landa på 10 miljoner pund, motsvarande runt 115 miljoner svenska kronor. Detta skulle i så fall bli den dyraste övergången inom svensk fotboll någonsin och även den första med en försäljningssumma på över 100 miljoner kronor.

Isak Bergmann Johannesson gjorde tidigare i veckan sin debut i isländska landslaget när Island mötte England på Wembley. En match Island förlorade med 4-0.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det nämligen fullt möjligt att säsongen avgörs i matchen mellan Malmö FF och IF Elfsborg. Vi ska heller inte räkna bort …

Allsvenskan

Publicerat 2022-04-14 00:20

Allsvenskan: Klubbarnas ekonomi på topp – trots pandemin

Trots att både 2020 och 2021 innebar rejält minskade publikintäkter mår de allsvenska klubbarna ekonomiskt bättre än någonsin. De flesta klubbar redovisar ett positivt resultat, samtidigt som det totala egna kapitalet har ökat med 30 procent, enligt en ny undersökning.  14 av 16 klubbar ökade sitt kapital År 2021 innebar ett ekonomiskt …

Copyright © Fotboll.com 2023   |