Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

IFK-Norrköpings supertalang jagas av Juventus och Manchester United
Allsvenskan

IFK-Norrköpings supertalang jagas av Juventus och Manchester United

Publicerat 2020-11-22 21:09

Isak Bergmann Johannesson har varit en av IFK Norrköpings bästa spelare den här säsongen. Nu uppges flera europeiska storklubbar slåss om 17-åringen.

Islänningen är tillsammans med Christoffer ”Totte” Nyman IFK Norrköpings viktigaste offensiva vapen. Men, till nästa säsong talar det mesta för att Peking får klara sig utan Isak Bergmann Johannesson.

Han har sedan en tid tillbaka kopplats ihop med Manchester United. Nu ger sig även Liverpool och Juventus in i jakten på 17-åringen, som av brittiska The Guardian nyligen utnämndes till en av de 60 mest talangfulla spelarna i världen födda 2003.

Enligt Daily Mail beräknas övergångssumman för Bergmann Johannesson landa på 10 miljoner pund, motsvarande runt 115 miljoner svenska kronor. Detta skulle i så fall bli den dyraste övergången inom svensk fotboll någonsin och även den första med en försäljningssumma på över 100 miljoner kronor.

Isak Bergmann Johannesson gjorde tidigare i veckan sin debut i isländska landslaget när Island mötte England på Wembley. En match Island förlorade med 4-0.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |