Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter-anfallaren vill lämna Milanoklubben
La Liga

Inter-anfallaren vill lämna Milanoklubben

Publicerat 2020-11-29 20:40

Lautaro Martinez kan vara på väg att lämna Inter. Tillsammans med sin agent har argentinaren börjat diskutera andra alternativ, enligt spanska Marca. 

Den 23-årigen argentinaren var med sin 14 mål förra säsongen en starkt bidragande orsak till att Inter slutade tvåa bakom Juventus. Även den här säsongen fortsätter Lautaro Martinez att leverera. Hittills har det blivit fem mål på nio matcher.

Under sommaren och hösten kopplades Martinez ihop med både FC Barcelona och Real Madrid. Enligt Daily Mail var han överens med Barcelona om en lön på 2,4 miljoner i veckan. Men Inters prislapp på 1,1 miljarder kronor blev till slut för hög.

Lautaro Martinez kom till Inter från argentinska Racing för en övergångssumma på närmare 250 miljoner kronor år 2018. Totalt har han spelat 95 matcher i Inter-tröjan och gjort 36 mål.

Med tanke på att hans kontrakt inte går ut förrän 2023 förväntas priset vid en eventuell försäljning bli mycket högt.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |